Pressekontakt

Pressekontakt

10682 Hsa 64
Peter Kirketofte
Projektdirektør pki@kanalbyen.dk 41 76 14 50
PLP
Peder Lind Pedersen
Teamleder, Kommunikation (Realdania By & Byg) plp@realdaniabyogbyg.dk 40 42 86 96
Luftfotos af boligprojekter
Salg og udlejning af boliger har taget fart i Kanalbyen i Fredericia

I Kanalbyen i Fredericia er der solgt flere ejerlejligheder i byggeriet Promenaden i de første fem måneder af 2024 end hele sidste år. Samtidig er der tæt på at være fuldt udlejet i Carolinelunden, og alt i alt er næsten 95 % af Kanalbyens boliger nu beboet.

Jan og Lone i Carolinelunden
I Carolinelunden er Jan og Lone tæt på det hele

Sidste sommer flyttede Lone og Jan Jespersen i lejebolig i det nybyggede Carolinelunden midt i Kanalbyen. Med udsigt til Lillebæltsbroen til den ene side og kanalen til den anden nyder de at være midt i det hele og i gåafstand fra fæstningsbyens tilbud.

2324 Kanalbyen 0131 Web
Kom til plantemarked i Søndervold

Den 25. maj er der premiere på et helt nyt plantemarked for alle haveinteresserede i parken Søndervold i Kanalbyen. Her kan man bytte eller sælge sine planter og frø, prøve at flette pil og måske blive klogere på biodiversitet.

Amalie Smith
Mød kunstner Amalie Smith i parken Søndervold

Den 15. maj bliver der en unik mulighed for at møde den prisbelønnede kunstner og forfatter Amalie Smith, som har skabt lydkunstværket Radio Sfæren til Søndervold. Fredericia Bibliotek og Kanalbyen inviterer til artist talk.

Skilt Web
Nyt byrum med aktiviteter for hele familien

Gratis minigolf, mooncar-ræs og sandkasseleg. Onsdag den 1. maj åbner ’Havnens Oase’ med hyggelige aktiviteter for børn og voksne.

Fælleshus2web
Byggeriet af Naturbasen i Søndervold er i gang

3D-printet beton og ålegræs er blandt ingredienserne i det innovative nybyggeri, som skal danne ramme for naturformidling og fællesskaber.

Peter Willemoes
Stor maritim forsvarsudstilling i Kanalbyen

Besøg en fregat og oplev Marinehjemmeværnet i aktion. Kanalbyen danner ramme om en række maritime aktiviteter når Action24 inviterer til fejring af Danmarks medlemskab af NATO i 75 år.

20230906 134642 Beskaaret
Kaptajn Gammel Havn tager hul på første sommersæson

Sidste efterår startede ishuset Kaptajn Gammel Havn så småt op i en forvandlet havnegrillbygning i Kanalbyen. Efter en vinterpause åbner dørene for alvor lørdag den 13. april, og folkene bag gør klar til en sæson med levende musik, minigolf, is, kaffe og sommer.