Nyt byrum med aktiviteter for hele familien

  • Skilt Web ’Havnens Oase’ etableres lige nu på det ubebyggede areal ved Gammel Havn i Kanalbyen.

    Mimi Jørgensen
Gratis minigolf, mooncar-ræs og sandkasseleg. Onsdag den 1. maj åbner ’Havnens Oase’ med hyggelige aktiviteter for børn og voksne.

Sommeren kommer med nye aktiviteter for hele familien i Kanalbyen. I år kan fredericianerne og byens turister nemlig mødes omkring udendørs aktiviteter i ’Havnens Oase’, som er navnet på det nye maritime fristed ved Gammel Havn.

Udover at lege i sandkassen, spille minigolf og køre ræs på mooncar-banen, kan gæsterne tage plads ved bordbænkesæt mellem nyplantede blomster. Her kan man opleve forskellige begivenheder som en del af Fredericia Kommunes program for ’Sommer i Fredericia’.

Havnens Oase ’popper op’ som en ny midlertidig aktivitet på det ubebyggede areal, hvor der tidligere har været containerby og sommermarked.

Det midlertidige byrum drives i samarbejde mellem Fredericia Kommune/Visit Fredericia, Kanalbyen og ishuset Kaptajn Gammel Havn. Kommunen står for etableringsudgifterne til Havnens Oase, mens daglig drift og udlån af udstyr varetages af ishusets personale.

Se åbningstider mm her.

Indvielse 1. maj

Området står klar til brug onsdag den 1. maj kl. 12, hvor det bliver indviet af Viceborgmester Susanne Eilersen. Alle er velkomne til at kigge forbi hele eftermiddagen.

Find Havnens Oase:

Havnens Oase ligger ved Gammel Havn i Fredericia ved siden af ishuset på Købmagergade 100.

 

  • IMG 9585 Lowres Udstyr udlånes af personalet hos Kaptajn Gammel Havn på Købmagergade 100.