Unge musikere giver jazzkoncerter i Kanalbyen

  • IMG 1002 Mads Mathias og Matias Heise gæstede også Kanalbyen i 2019. I år vender de tilbage sammen med vokalisten Carmen Roivasepp med flere.
Søndag den 13. september danner Kanalbyen ramme om to jazzkoncerter i forbindelse med Jazz i Trekanten. Haletudserne sætter gang i børnene mens de unge kometer Karmen Roivassep, Mads Mathias og Matias Heise står for et festligt, musikalsk møde.

Der er gode nyheder til de mange musikelskere, der går og savner livemusik, for i september kan man komme til en række udendørs koncerter i forbindelse med Jazz i Trekanten. En af festivalens scener ligger i den kreative containerby C-byen ved Gl. havn i Kanalbyen, og her bliver der spillet to koncerter søndag den 13. september. Begge koncerter er gratis, og der er mulighed for at købe mad og drikke i C-byen.

Musikken begynder kl. 11, når Haletudserne byder børnene op til hop og dans. Med numre, som handler om alt fra en mystisk kriblen og krablen under fødderne til historien om drillepinden Axelrandu, inviterer Haletudserne publikum med ind i en anden verden. Bandet består af syv unge musikere fra Odense.

Kl. 14 er der stjernespækket koncert med unge vokalist Karmen Roivassepp (vokal), Mads Mathias (sax) Mathias Heise (mundharpe) og band. Det bliver et festligt musikalsk møde mellem tre meget forskellige kunstnere, som aldrig tidligere har givet koncert på samme scene. De glæder sig til at spille en bred pallette af egne numre blandet med forskellige arrangementer af kendte jazzstandards.

Koncerterne er arrangeret i samarbejde mellem Trekantområdets Festuge, Jazz i Trekanten og Kanalbyen.

Retningslinjer for forsamlinger skal overholdes

For at kunne overholde de gældende retningslinjer for forsamlinger vil der være en grænse for, hvor mange tilskuere, der vil kunne komme helt ind på eventpladsen. Hvis der bliver fyldt op, er der stadig mulighed for at nyde koncerterne på afstand, uden for det hegn, der bliver sat op i dagens anledning.

Kanalbyen opfordrer alle til at holde afstand til hinanden på mindst en meter, at bruge håndsprit og at holde sig helt væk ved sygdomssymptomer.