Restaurant Ti Trin Ned bolter Michelin stjerne fast på hoveddøren i Kanalbyen

  • Restaurant 800Px
I denne uge blev det slået fast, at restaurant Ti Trin Ned er og bliver en Michelin restaurant. De to ejere og stjernekokke ser frem til at drive køkkenet videre i nye rammer i Kanalbyen.

For tredje år i træk har den fredericianske gourmetrestaurant Ti Trin Ned modtaget en Michelin stjerne. I år har spændingen været ekstra stor. Restaurant Ti Trin Ned har nemlig genåbnet deres køkken i helt nye rammer i Kanalbyen i januar 2019.

”Vi har holdt vejret, for selvom hverken vores køkken, vores gastronomiske tanker eller teamet har ændret sig, så er transformationen af Ti Trin Ned markant […] Vores gæster har været glade, vores dagligdag i køkkenerne og restauranten fungerer optimalt – og at vi endelig kan bolte Michelin skiltet helt fast på facaden er fantastisk – vi kunne ikke ønske os mere," siger Rainer Gassner, der driver restaurant Ti Trin Ned sammen med Mette Gassner.

Også på Kanalbyens kontor er glæden over den røde stjerne på restaurantdøren stor.

”Vi meget stolte af Ti Trin Ned’s fantastiske præstation og over, at en restaurant af så høj international klasse vil være en del af Kanalbyen. Det giver en helt speciel energi, når innovative sjæle slår sig ned i et nyt byområde, og jeg er spændt på at se, hvilke synergier det vil kaste af sig”, siger Tim Halvorsen, der er projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia.

Hør Rainer Gassner fortælle om, hvad de nye lokaler betyder for oplevelsen og smagen af Ti Trin Ned i videoen her:

https://www.youtube.com/watch?v=4Re3PAmf4I4&feature=emb_title 

  • Kokke 800Px Rainer og Mette Gassner i den nye restaurant
  • IMG 2124 (003) 800Px Det røde skilt er kommet for at blive