Restaurant Ene flytter til Kanalbyen

  • Restaurant Ejere Foran Enes Nye Lokaler Restaurant Enes indehavere Areewan Erlandsen og Euan Donaldson foran de nye lokaler.
I sommerens løb åbner Fredericia-restauranten Ene ved Frederiks Kanal.
Opdatering pr. 20. august 2021: Det bliver fredag den 3. september, at Restaurant Ene flytter ind i Kanalbyen, nærmere bestemt Kongensgade 150.

Endnu et spisested er på vej til Kanalbyen i Fredericia. I sommerens løb flytter den kun et år gamle Restaurant Ene fra Fredericia midtby til byggeriet Kongens Punkt, hvor den får beliggenhed lige ud til trappeanlægget for enden af kanalen.

- Vi ser den blomstrende udvikling byen er i, og den griber vi nu muligheden for at blive en del af. Beslutningen om at flytte til Kanalbyen har være nem for os, siger den 25-årige chefkok Areewan Erlandsen. Hun ejer Restaurant Ene sammen med sin forlovede Euan Donaldson, der har rollen som floor manager.

I foråret 2020 overtog parret Restaurant Ros i Jyllandsgade, hvorefter den skiftede navn til Restaurant Ene. Nu er restauranten så klar til at flytte, og præcis hvornår det sker, vil de inden længe melde ud. Det bliver dog senest 1. september.

Musik og fællesspisninger

- Vi glæder os rigtig til at blive en del af livet og dagligdagen ved kanalen og ser masser af fantastiske muligheder for sociale arrangementer, fælles spisninger, musik og gode oplevelser. Vi vil gerne have, at vi ikke kun opfattes som en restauration, men at man tager derned for socialt samvær, sådan mere uformelt, siger Areewan Erlandsen.

Hos byudviklingsselskabet Kanalbyen i Fredericia P/S er der glæde over, at Restaurant Ene har valgt at tage springet.

- Det er skønt at kunne byde velkommen til endnu en kvalitetspræget restaurant i Kanalbyen. Netop i år flytter mange mennesker ind i nye boliger langs kanalen, samtidig med at der kommer flere og flere udadvendte tilbud til. Restaurant Ene bliver et superfint bidrag til bylivet, ikke mindst på grund af den oplagte mulighed for udeservering ud mod kanalen, siger projektdirektør Tim E. Halvorsen.

Boligkarréen Kongens Punkt, hvor Restaurant Ene får til huse, er i forvejen fuldt beboet, og for fire måneder siden blev den ramme om hotellejlighedskonceptet Port Suites, som Restaurant Ene i forvejen har et samarbejde med.

Man kan orientere sig om Restaurant Ene, gastronomien og forhistorien på restaurantene.dk.

  • Kanalbyen Med Markering Af Restaurant Enejpg Restaurant Ene åbner i Kongens Punkt, her for enden af Frederiks Kanal.