Nu flytter beboerne ind i Promenaden

  • Promenaden I Fredericia Web Promenaden består af tre huse langs Frederiks Kanal. Det er det forreste hus i billedet, hvor beboerne nu flytter ind. Visualiering: LABAN Arkitekter
Det første af tre punkthuse med 16 ejerlejligheder i Promenaden ud til Frederiks Kanal står færdigt, og i disse dage flytter beboerne ind.


Storebededag, den 30. april, flytter de allerførste beboere ind i Promenaden i Kanalbyen i Fredericia. Det første af tre punkthuse står nemlig færdigt, og 12 af husets 16 lejligheder bliver indtaget hen over den første uge i maj.

- Det er en milepæl for dette flotte projekt, og beboerne kan godt glæde sig til at bo i kvalitetsbyggeri med en fantastisk beliggenhed ved kanalen, siger projektdirektør for Kanalbyen i Fredericia, Tim E. Halvorsen.

Etapevis indflytning i 2021

Det nyopførte hus er beliggende i hjørnet mellem Frederiks Kanal og Købmagergade. Alt i alt består Promenaden af 56 ejerlejligheder, som bliver taget i brug i et hus ad gangen i løbet af 2021. Efter planen flytter beboerne ind i det midterste hus pr. 1. juli og i det sidste hus, længst fra Købmagergade, pr. 1. december.

Kunst til efteråret

Til efteråret får beboerne i de nye huse i øvrigt glæde af et nyt kunstværk – ”Kajens Grammatik” af den dansk-tyske duo Borgman | Lenk, og de beboere, som netop nu flytter ind i Promenadens første hus, kan til den tid kigge lige ned på værket og det liv, der udspiller sig på den centrale plads ved kanalen.

Udstillingsbolig

Der er stadig god mulighed for at sikre sig en ejerbolig i Promenaden, og er man interesseret i at se nærmere på boligerne, kan med efter tilmelding til Home Fredericia besøge udstillingslejligheden om søndagen kl. 12-13.

  • Promenaden 30.04 1 Beskåret Web Det færdigbyggede første hus i Promenaden. Foto: Home Fredericia