Carolinelunden skyder op

  • Carolinelunden Rejsegilde 1 Kransen gik til tops, da AP Ejendomme og totalentreprenøren NRE holdt rejsegilde den 23. juni. Foto: Nood
Byggeriet af 143 lejeboliger midt i Kanalbyen er nået så langt, at bygherren AP Pension og totalentreprenøren NRE Denmark A/S torsdag kunne fejre projektet med et rejsegilde.

AP Pensions nye boligområde, Carolinelunden, i Kanalbyen i Fredericia begynder for alvor at tage form. Boligområdet er nemlig nu så langt, at AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, sammen med totalentreprenøren, NRE Denmark, torsdag den 23. juni holdt rejsegilde for Carolinelunden, hvor der bliver opført 143 svanemærkede udlejningsboliger.

- Carolinelunden er med sine mange forskelligartede boliger et projekt, som vi føler os overbeviste om vil appellere til flere forskellige målgrupper. Samtidig er Fredericia med sin beliggenhed en særdeles attraktiv by at bo i. For du kan hurtigt og enkelt komme til øvrige dele af Jylland, ligesom det ikke tager længe at komme til Fyn eller Sjælland. Dermed kan byen være ideel for mange pendlere, siger adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

De 143 boliger er fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og 5 town houses i to etager. Lejlighederne opføres med stor variation i størrelserne fra 45-125 kvadratmeter. De mange boliger er fordelt på to byggefelter, som AP Ejendomme tidligere har købt af Kanalbyen i Fredericia.

Mellem kanalen og Søndervold

- De kommende lejere kommer til at bo med en helt fantastisk beliggenhed, med kanalen på den ene side, hvor bylivet hele tiden udvikler sig, og den nyåbnede naturpark Søndervold på den anden. Og så bliver det et kvalitetspræget og meget varieret byggeri, der harmonerer godt med omgivelserne, siger projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia, Peter Kirketofte.

Som det er sædvane, blev håndværkerne og alle andre, der har bidraget til opførelsen af de nye boliger, fejret til rejsegildet. Dagens talere var adm. direktør i AP Ejendomme Peter Olsson, Fredericia Kommunes borgmester Steen Wrist, adm. direktør Peter Cederfeld fra Realdania By & Byg og teknisk direktør, vest, Kurt Laursen fra totalentreprenøren NRE.

 

  • Carolinelunden Rejsegilde 7 Håndværkerne blev fejret efter traditionerne til rejsegildet på Carolinelunden. Foto: Nood
  • Carolinelunden Rejsegilde 3 Carolinelunden tager for alvor form. Foto: Nood
  • Carolinelunden Rejsegilde 6 AP Ejendommes adm. direktør Peter Olsson talte til rejsegildet. Foto: Nood
  • Carolinelunden Rejsegilde 4 Rejsegilde på Carolinelunden torsdag den 23. juni 2022. Foto: Nood
  • Carolinelunden Rejsegilde 5 Carolinelunden er blandt andet kendetegnet ved varierende facadeudtryk. Foto: Nood