Bådhusene er rejst

  • Bådhusene Beskåret De første beboere flytter ind i Bådhusene i august 2020. Der er stadig ledige boliger til leje gennem danbolig Fredericia.
Der er fortsat godt gang i byggepladserne i Sønder Voldgade Kvarteret, hvor A. Enggaard A/S nu har rejst Bådhusene. Samtidig kommer flere af de eftertragtede lejeboliger til udlejning.

På trods af en vanskelig og udfordrende periode med Covid-19 har A. Enggaard A/S’ byggeledelse, i tæt samarbejde med håndværkerne, formået at passe godt på hinanden og holde gang i byggeriet af Bådhusene i Kanalbyen i Fredericia. De fem længehuse i Bådhusene med 72 lejeboliger er nu alle rejst, og tiden er, traditionen tro, inde til rejsegilde.

Situationen taget i betragtning har A. Enggaard A/S dog valgt at holde rejsegildet i en snæver kreds af medarbejdere og faste samarbejdspartnere.

- Vi skal fortsat tage en del ekstraordinære hensyn og passe ekstra godt på hinanden, så vi har valgt, i første omgang, at begrænse rejsegildet til vores medarbejdere og leverandører, som alle leverer et fantastisk stykke arbejde. Vi vil dog vende tilbage med en invitation til et åbent hus-arrangement for alle, når tiden igen tillader dette, siger afdelingschef Palle Priska.

Flere af de eftertragtede boliger kommer nu til udlejning

Danbolig Fredericia, som står for udlejningen i Sønder Voldgade Kvarteret, kan stort set melde udsolgt i den første Længe i Bådhusene. Derfor sættes der snarligt gang i udlejningen af de efterfølgende fire Længehuse med i alt 57 lejeboliger i størrelsen 60-125 m2.

De første beboere flytter ind i Bådhusene den 1. august. De kommer til at bo midt i det nye Sønder Voldgade Kvarter, som A. Enggaard opfører nu i Kanalbyen. Udover Bådhusene består Sønder Voldgade Kvarteret af boligbyggeriet Langebro med ejer- og lejelejligheder og gourmet-restaurant, kontorhuset Port House, samt et nyt parkeringshus, der opføres som en gigantisk kunstinstallation. Det hele med adgang til Lillebælt og i direkte forlængelse af Fredericias historiske bymidte.

Læs mere om Sønder Voldgade Kvarteret og de nye boliger her.

Om A. Enggaard:
A. Enggaard A/S er et større familieejet og anerkendt firma gennem tre generationer inden for bl.a. anlæg- og byggeentreprenørvirksomhed og projektudvikling med kontorer i Aalborg, Aarhus og Fredericia. Læs mere om A. Enggaard på www.enggaard.dk.

 

  • 3 Sønder Voldgade Kvarteret består, udover Bådhusene, af boligbyggeriet Langebro, Kontorhuset Porthouse og et nyt byrum for alle ved navn Fisketorvet. Lige nu opføres der også et kunstnerisk bearbejdet parkeringshus i det nye kvarter.